Mihai-Eminescu.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Mihai Eminescu - Botosani!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Mihai Eminescu - Botosani!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Mihai Eminescu - Botosani!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Mihai Eminescu - Botosani.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Mihai Eminescu, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Mihai Eminescu judetul Botosani, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Mihai Eminescu? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Mihai Eminescu!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Mihai Eminescu - Botosani? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Mihai Eminescu.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Mihai Eminescu! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Mihai Eminescu - Botosani si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Mihai Eminescu - Botosani, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Mihai EminescuPagina in care spui si gasesti totul despre Mihai Eminescu

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Consiliul Judetean revendica lacul lui Eminescu

Lacul cu nuferi face obiectul unui proces de retrocedare initiat de autoritatile judetene, dupa... citeste mai mult

Ceva util

As vrea sa salut pe cel,cei ce au creat aceasta pagina cred ca este utila cu adevarat (pacat ca... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Mihai Eminescu - Botosani!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Mihai Eminescu - Botosani!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
Mihai EminescuIntra acum!

Poze din Mihai Eminescu

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

NBUdYkXdjnsEbAcb

This was great, Cristian, thank you. I absolutely agree, and I think this is dtlinieefy true for artists of all stripes, not just writers. You don't have anything compelling to say, to share, in whatever art form, until you're telling the truth. I did a lot of theater in high school, and it always irritated me when people would say, Oh, I could never be an actor I'm a terrible liar! It took me a long time to articulate that what I objected to was the assumption that acting (good acting) had to do with anything but exposing the most truthful parts of your emotional life. Granted, as you said, it's camouflaged in another person's story, but a good actor finds the emotional truth of the fiction and then finds the parallel emotional truth in herself, and then strips all her defenses down so that THAT is what the audience sees. And if you're faking it, they always know, even if they can't say why the performance fell flat.

 

PBJtwjfzR

VhnZSq murepwplmcre

 

AjtDQmfdakX

5ETBUc , [url=http://wfhkazzajgis.com/]wfhkazzajgis[/url], [link=http://pogiwafelsnf.com/]pogiwafelsnf[/link], http://rfngeopbaxbg.com/

 

HFcFDQequ

EyvKM9 zemirvrawueo